Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2021, 16:25
Čas čítania 1:05
Marián Mauik Biel

Amazon Prime Video začína pridávať české a slovenské titulky a dabing

FILMY A SERIÁLY AMAZON AMAZON PRIME VIDEO NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflixu a HBO pribudla v našom regióne nová konkurencia.

Amazon Prime Video je aj na Slovensku oficiálne dostupný viac ako štyri roky. Táto streamovacia služba má v databáze tisíce seriálov a filmov. Ale v našom regióne, ktorý je jazykovo špecifický, sa doteraz držala úplne bokom. Mnohí možno ani nevedeli, že niečo také existuje. Možno aj ako reakcia na prichádzajúcich konkurentov ako Disney+ však Amazon mení svoju filozofiu.

Odporúčané
Borat 2 stál Amazon 80 miliónov dolárov. Snímku za prvý víkend videli desiatky miliónov divákov Borat 2 stál Amazon 80 miliónov dolárov. Snímku za prvý víkend videli desiatky miliónov divákov 30. októbra 2020, 7:38

Táto služba nie je po technickej stránke vôbec zlá. Mesačne stojí len 5,99 eur a dovoľuje prehrávať z jedného účtu na dvoch zariadeniach súčasne. Za jednotnú cenu je dostupný obsah v maximálnej kvalite, teda 4K a Dolby Atmos. Dokonca majú zo všetkých služieb najširšiu ponuku titulov. Momentálne viac ako 18-tisíc filmov a 1 800 seriálov, píše Statista. Sú to údaje pre anglický trh, ponuka je v každej krajine rôzna. Nedávno vynovili používateľské prostredie a to konečne podporuje aj profily.

Domov
Zdieľať
Diskusia