Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2021, 13:10
Čas čítania 1:24
Adam Novosad

Dara Rolins prišla z Česka na pracovnú cestu do Tatier. Schytala tvrdú kritiku za fotky z hôr, úsmev je dnes podľa nej provokáciou

NEWS DARA ROLINS
Uložiť Uložené

Na služobnej ceste v Tatrách sa vybrala na túru. Jej fanúšikovia ju v komentároch tvrdo skritizovali za to, že zatiaľ čo bežný človek nemôže prejsť z okresu do okresu, ona na turistiku prišla z Česka.

Dara Rolins zarezáva napriek prebiehajúcej pandémii koronavírusu. Silvester síce šla osláviť do slnečného Dubaja, kde sa dnes množstvo Slovákov vyvaľuje na plážach, ale po novom roku pokračuje v práci na svojom diári.

Odporúčané
Východné Slovensko zasypali haldy snehu. Kalamitu na šmykľavých cestách striedajú rozprávkové scenérie Východné Slovensko zasypali haldy snehu. Kalamitu na šmykľavých cestách striedajú rozprávkové scenérie 25. januára 2021, 9:34

Z toho dôvodu podľa jej slov vycestovala na pracovnú cestu do Vysokých Tatier, kde sa zdržala do uplynulej nedele, pretože mala v pláne nafotiť v prírode sériu fotografií. Tieto fotky potom budú použité práve v diári. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Niekoľko dní v Tatrách však nevyužila len na prácu, ale aj na aktívny oddych. Dara Rolins sa vybrala na túru do hôr, odkiaľ si urobila niekoľko fotiek a zavesila ich na Instagram. Netrvalo dlho a od fanúšikov schytala tvrdú kritiku za to, že bežný človek sa nemôže pohnúť ani z okresu do okresu a ona namiesto toho provokuje fotkami z Tatier.

„Minimálne z úcty k tým, ktorí dennodenne už x mesiacov bojujú v 1. línii by bolo treba v čase tvrdého lockdownu aj trošku zvážiť, aký verejný príspevok postnúť,“ píše sa v jednom z najpopulárnejších komentárov pod príspevkom z Tatier. Veľká časť komentárov Daru kritizuje za to, že prišla až z Česka, aby si mohla vybehnúť do Tatier, zatiaľ čo Slováci prístup do hôr v mnohých prípadoch nemajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia