Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2021, 9:34
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Východné Slovensko zasypali haldy snehu. Kalamitu na šmykľavých cestách striedajú rozprávkové scenérie

NEWS SLOVENSKO SNEH
Uložiť Uložené

Východná časť krajiny sa zobudila do zasneženého rána.

Východné Slovensko sa prebudilo do zasneženého rána. Rozprávkové scenérie však rýchlo vystriedali zábery chaosu na cestách, keď vyrazili ľudia cestujúci do práce. V Prešovskom aj Košickom kraji napadlo v priebehu jedinej noci viac od 10 až po 30 centimetrov snehu, a tak mali cestári plné ruky práce.

Odporúčané
Youtuber Jake Paul vysmial knockoutovaného Conora McGregora. 50-miliónovú ponuku znížil na smiešne minimum Youtuber Jake Paul vysmial knockoutovaného Conora McGregora. 50-miliónovú ponuku znížil na smiešne minimum 24. januára 2021, 19:11

Policajti z Košického kraja dokonca vysielali naživo situáciu z horského priechodu Dargov, kde husté sneženie spôsobilo problémy s prejazdnosťou a kolóny.

Inak to nevyzeralo ani na diaľnici D1 na úseku medzi Hybe a Prešovom, kde od rána husto snežilo a rýchlosť musela byť znížená na 80 kilometrov za hodinu. Vyššia rýchlosť by mohla skončiť zbytočnými nehodami.

Domov
Zdieľať
Diskusia