Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. januára 2021, 18:50
Čas čítania 0:50
Tímea Krauszová

Andrea Verešová tvrdí, že ju Simona Krainová nezaujíma. Zároveň sa vysmieva ľuďom, ktorí tvrdia, že Krainová je krajšia

NEWS
Uložiť Uložené

Vysmiala ju pre domáce videá, no Verešová vracia úder.

Vojna modeliek? Simona Krainová a Andrea Verešová sa zrejme dostali do konfliktu. Len prednedávnom česká kráska urážala na Instagrame svojich fanúšikov aj Verešovú, z ktorej si robila srandu.  Vravela, že Verešová sa sama popravila príspevkom o trestnom oznámení a na výzvy o striptíze odpovedala, že v tejto disciplíne nie je veľmi dobrá – vraj jej kolegyňa je na to profík.

Odporúčané
Modelka Simona Krainová arogantne uráža sledovateľov aj Verešovú: Striptíz nie je moja parketa, Andy je profík Modelka Simona Krainová arogantne uráža sledovateľov aj Verešovú: Striptíz nie je moja parketa, Andy je profík 4. januára 2021, 20:39

Vysmiala ju pre domáce videá, no Verešová vracia úder

Tieto sarkastické poznámky prišli po tom, čo sa koncom minulého roka na slovenskom internete rozšírilo jedno, neskôr dve a napokon až tri videá s Andreou Verešovou. Slovenská modelka tvrdí, že ide o deepfake a na videách nie je ona. Na príbehoch na Instagrame hovorila, že podáva trestné oznámenie. Na otázky Refresheru o priebehu prípadného vyšetrovania v tom čase neodpovedala.

Zdá sa však, že len tak ľahko Krainovej neodpustí. Podľa portály Topky ju údajne nezaujíma a dlho ju už na sociálnych sieťach nesleduje. Keď však niekto pod jej fotkou reagoval so slovami, že Krainová má lepšiu postavu, Verešová vybuchla.

„Musím sa smiať. Máte to PR od nej zaplatené? Inak musíte byť súdna a vedieť, že trepete úplnú hlúposť,“ zareagovala so zrejme dotknutým egom. My už len musíme pripomenúť, že na svete môžu pokojne existovať dve dokonale nádherné ženy a porovnávanie sa k ničomu dobrému zrejme nepovedie.

Simona Krainová,Andrea Verešová
Zdroj: Instagram / Simona Krainová, Andrea Verešová
Domov
Zdieľať
Diskusia