Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. januára 2021, 20:39
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Modelka Simona Krainová arogantne uráža sledovateľov aj Verešovú: Striptíz nie je moja parketa, Andy je profík

NEWS
Uložiť Uložené

Modelka na Instagrame zverejnila fotku a následne si nedávala servítku pred ústa.

Modelka Simona Krainová je fanúšičkou neformálnej komunikácie cez sociálne siete, odpovedá na veľa komentárov, a to hlavne na také, ktoré pomáhajú rozvíriť diskusiu. Nedávno pridala na Instagram fotky zo sauny, na ktorých ukazuje, ako si užíva „novoročný detox“. V diskusii jej fanúšikovia odkazujú, aby sa krotila s prezentovaním svojho obnaženého tela.

Krainová odpovedá ukážkami ako „zaprskla krava“ a diskutujúcim odkazuje, že ich prsia nikoho nezaujímajú. Ďalšej sledovateľke odkázala, že je „zaprskla husička“. Neskôr priznáva, že sa nehrá na dámu. „Som normálne dievča s horúcou krvou a srdcom na pravom mieste,“ komentuje Krainová ďalšie nesúhlasné komentáre pod fotkou zo sauny. 

V komentároch ju prirovnávajú aj ku kolegyni, ktorá si počas Vianoc prešla náročným obdobím po tom, čo sa na verejnosti objavilo video s jej podobizňou. Andrea Verešová tvrdí, že ide o deepfake a podľa svojich slov podala trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Nejde o jediné video podobného charakteru, ktoré sa dnes s jej osobou spája.

Simona Krainová si v komentároch z Verešovej uťahuje.  Myslí si, že jej kolegyňa sa sama popravila príspevkom o trestnom oznámení a na výzvy o striptíze odpovedá, že v tejto disciplíne nie je veľmi dobrá. Tvrdí, že sa s Verešovou v kontroverziách pretekať nechce. „Andy je profík,“ dodáva Krainová. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Domov
Zdieľať
Diskusia