Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2021, 14:11
Čas čítania 1:00
Marián Mauik Biel

Profesionálny hráč Call of Duty musel pre zranenie prsta zavesiť kariéru na klinec

TECH CALL OF DUTY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tommy Paparatto známy pod prezývkou ZooMaa odchádza do e-športového dôchodku len ako 25-ročný

Vyžaduje si to talent, ale najmä tvrdý tréning aj dlhé hodiny denne. Sledovanie stratégie protivníkov, zlepšovanie komunikácie medzi spoluhráčmi a tiež hľadanie sponzorov. E-Sport je po takmer všetkých stránkach rovnaký šport ako tie „štandardné“. Samozrejme s výnimkou telesnej kondičky, hoci aj tá môže mať vplyv na celkové sústredenie a iné aspekty.

Odporúčané
Conor McGregor vyzval tenistov, aby nefňukali kvôli karanténe: Ľudia nemôžu chodiť do práce a vy sa sťažujete na trochu izolácie? Conor McGregor vyzval tenistov, aby nefňukali kvôli karanténe: Ľudia nemôžu chodiť do práce a vy sa sťažujete na trochu izolácie? 21. januára 2021, 8:52

Rôzne zranenia môžu mať zásadný vplyv aj na túto kariéru. Práve pre vážne zranenie palca a zápästia musel len 25-ročný profesionálny hráč Call of Duty Tommy Paparatto svoje pôsobenie ukončiť, píše NBC.

Domov
Zdieľať
Diskusia