Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2021, 8:52
Čas čítania 1:16
Lukáš Čelka

Conor McGregor vyzval tenistov, aby nefňukali kvôli karanténe: Ľudia nemôžu chodiť do práce a vy sa sťažujete na trochu izolácie?

NEWS
Uložiť Uložené

Na karanténu sa sťažovali známi tenisti, ako napríklad Novak Djokovič, Roberto Bautista-Agut alebo Julia Putinčevová.

Najväčšia hviezda UFC, Conor McGregor, sa už nedokázal pozerať na vyplakávanie špičkových svetových tenistov, ktorí sú frustrovaní z toho, že musia byť v karaténe na hoteli v  Abú Zabí v Spojených arabských emirátoch. Povinná 14-ďnová karanténa, ktorú musia absolvovať pred tenisovým turnajom nie je podľa neho taká strašná, ako to tenisti opisujú, preto im odkázal, aby sa „dali dokopy“, informoval o tom portál LadBible.

Na karanténu v hoteloch Melbroun sa sťažovali známi tenisti, ako napríklad Novak Djokovič, Roberto Bautista-Agut alebo Julia Putinčevová. Tvrdili, že majú nedostatok čerstvého vzduchu a málo možností na trénovanie. Viacerí z nich zverejnili videá, z ktorých je vidno, ako zmenili svoju izbu na provizórny tenisový kurt.

Domov
Zdieľať
Diskusia