Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2021, 12:06
Čas čítania 0:35
Lukáš Čelka

Koronavírus má už aj predsedníčka parlamentného zdravotníckeho výboru Jana Bittó Cigániková: Pred nákazou ju neochránilo ani rúško

NEWS
Uložiť Uložené

Zatiaľ nemá žiadne príznaky, ani len stratu chuti.

Predsedníčka parlamentného zdravotníckeho výboru Jana Bittó Cigániková zo strany SaS má koronavírus, informovala o tom na svojom Facebooku. Tvrdí, že zatiaľ nemá žiadne príznaky, ani len stratu chuti. „Tak si snáď aspoň konečne pretriedim papiere v skrinkách a dočítam rozčítanú knihu. Len nech sa takto cítim až do konca," dodala s nadhľadom.

Odporúčané
V Bratislave pribudne 50 mobilných odberných miest: Otestovať sa budeš môcť pred autobusom, trolejbusom alebo električkou V Bratislave pribudne 50 mobilných odberných miest: Otestovať sa budeš môcť pred autobusom, trolejbusom alebo električkou 21. januára 2021, 11:48

Podľa jej slov bola vo väčšom kolektíve naposledy vo štvrtok a aj to s rúškom, ktoré jej však zrejme nepomohlo. „Priznávam, že sa mi sem tam šmyklo, naprávala som si ho rukami dotykom plochy," dodala Cigániková. Má v sebe len malú „nálož“ koronavírusu, čomu pripisuje to, že jej manžel je negatívny. „Nechal ma v tom samú, tak som ho na chvíľku vysťahovala. Deti budú mať výsledky dnes, preventívne som ich zadebnila v izbe. Ak nastane porucha internetu, určite sa pozabíjajú," dodala Cigániková s tým, že je zvedavá, ako budú všetci fungovať v jednom byte, keď budú aj oni negatívni.

Domov
Zdieľať
Diskusia