Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2021, 7:23
Čas čítania 1:22
Daniel Mikolášik

Resellerovi sa podarilo nakúpiť 2 000 konzol PS5. Zarobiť na nich môže aj 2 milióny eur

TECH PS5
Uložiť Uložené

Reseller sa svojím „úlovkom“ dokonca pochválil aj na Twitteri.

Next-gen konzoly PS5 sú už od vydania v novembri 2020 veľmi žiadaným, no zároveň nedostatkovým tovarom. Hoci ich pôvodná cena bola 499 € a pri lacnejšej verzii PS5 Digital Edition 399 €, po tom, ako po prvých kusoch v predajniach nezostal ani prach, reselleri ich predávali aj za 1 000 €, niekedy aj za viac.

Odporúčané
Jeden Bitcoin za 500-tisíc dolárov? Možné to je, ale stále sa hráme v malom rybníčku, hovorí expert na kryptomeny (Rozhovor) Jeden Bitcoin za 500-tisíc dolárov? Možné to je, ale stále sa hráme v malom rybníčku, hovorí expert na kryptomeny (Rozhovor) 14. decembra 2020, 14:30

Počas minulého týždňa však mnohé maloobchodné predajne opäť doplnili sklady v nádeji, že ich hráči budú môcť opäť získať za pôvodné ceny. Ako však informuje portál Comicbook, neznámemu resellerovi vystupujúcemu pod prezývkou Carnage sa na známom britskom reťazci Game zameranom na techniku podarilo vykúpiť až 2 000 konzol PS5-ky.

Stalo sa tak po tom, čo reťazec opäť naskladnil nové kusy konzol od Sony a následne spustil ich predaj. Reseller Carnage sa svojím „úlovkom“ dokonca pochválil aj na Twitteri.

„Podarilo sa mi úspešne zakúpiť cez 2 000 konzol PS5 po tom, čo ich Game opäť doskladnil. Zakaždým je to jednoduchšie,“ napísal na sociálnej sieti. Vzhľadom na to, za koľko sa PS5-ky resellujú, môže na tom zarobiť aj 2 milióny eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia