Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2021, 22:50
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Young Rock: Komediálny seriál prezradí, aké šialené bolo detstvo Dwayna Johnsona a prečo si mysleli, že je agent FBI v utajení

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON YOUNG ROCK
Uložiť Uložené

Seriál začne už vo februári. Sleduj prvý teaser.

Young Rock je nový komediálny seriál z dielne televízie NBC. Tá sa v ňom pokúsi zachytiť zrod akčného hrdinu a v súčasnosti najväčšej hollywoodskej hviezdy. Konkrétne sa pozrieme na detské časy Dwayna. Na to, ako vyrastal, ako sa brodil školou, akým bol tínedžerom a napokon sa dostaneme aj do jeho mladej dospelosti. 

Odporúčané
Tvorcovia Cyberpunk 2077 sa naďalej vyhovárajú a klamú. V traileroch sme našli množstvo obsahu, ktorý v hre neexistuje Tvorcovia Cyberpunk 2077 sa naďalej vyhovárajú a klamú. V traileroch sme našli množstvo obsahu, ktorý v hre neexistuje 14. januára 2021, 16:11

Dwayna bude v priebehu seriálu vzhľadom na rozličné vekové obdobia hrať viacero hercov. On sám nám bude zrejme príbeh rozširovať ako hlas v pozadí, respektíve sa možno dočkáme nejakých útržkov aj priamo s hercom či videí z jeho minulosti.

Samotný Dwayne Johnson bol producentom seriálu, takže o ňom tvorcovia povedia všetko, čo uzná za vhodné. Aspoň o ňom mali informácie z prvej ruky. Prvú z celkových 11 epizód uvidíme už 16. februára. Nižšie sa môžeš pozrieť na krátku upútavku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia