Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2021, 11:35
Čas čítania 1:16
Miriam Rumanková

Boris Kollár tvrdí, že koaličné strany sa dohodli na testovaní. Výsledok sa dozvieme dnes po rokovaní vlády

NEWS BORIS KOLLÁR KORONAVÍRUS SLOVENSKO PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Peter Pellegrini tvrdí, že spoločne s Igorom Matovičom sú za aktuálnu situáciu zodpovední aj Richard Sulík a Boris Kollár.

V nedeľňajšej politickej relácií v TA3 sa stretol predseda parlamentu Boris Kollár s bývalým predsedom vlády Petrom Pellegrinim. Boris Kollár na úvod povedal, že najefektívnejšie by podľa neho bolo regionálne testovanie v najviac postihnutých okresoch: „Nakoľko máme veľmi zlé čísla, nejaký skríning bude určite nutný.“ 

Dodal, že koaličné strany už majú dohodu, akým spôsobom testovanie prebehne. Včerajšie rokovanie vlády o tejto téme sa pritom skončilo s tým, že pokračovať budú dnes popoludní.

„Musí sa to rozložiť a urobiť tak, aby sa ľudia nezhromažďovali na jednom mieste a nestáli dlho v rade,“ upozornil Kollár. Povedal, že v nedeľu bude vláda informovať o opatreniach. „Nejaké informácie už mám, ale nechcem to prezrádzať predčasne,“ povedal.

Domov
Zdieľať
Diskusia