Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2021, 6:38
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Crazy Samurai bude mať 77-minútovú akčnú scénu bez jediného strihu. Jeden samuraj sa v nej pobije so 400 protivníkmi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Crazy Samurai: 400 vs. 1 si budeš môcť pozrieť už v marci.

Film hovorí o najlepšom japonskom samurajovi menom Miyamoto Musashi, ktorý zaznamenal najviac zdokumentovaných víťazstiev v samurajských dueloch (61, ale neoficiálne ich bolo oveľa viac). Snímka si trochu poohýba realitu, keď Musashiho postaví proti 400 protivníkom. Tým bude Miyamoto čeliť v 77 minút dlhej neprerušovanej sekvencii. 

Odporúčané
Recenzia: 3. séria Cobra Kai je od čias Stranger Things najlepším seriálom na nekontrolovateľné pozeranie Recenzia: 3. séria Cobra Kai je od čias Stranger Things najlepším seriálom na nekontrolovateľné pozeranie 4. januára 2021, 19:30

Zatiaľ nevieme, či tak bude scéna len pôsobiť, alebo sa skutočne nedočkáme žiadneho strihu ani iného prerušenia. Ak by to bola pravda, tvorcovia a herci s komparzistami by museli trénovať dlhé mesiace, aby niečo také dokázali. Otázne je, v akej kvalite bol tento film natočený. 

Domov
Zdieľať
Diskusia