Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2021, 5:55
Čas čítania 0:46
Lukáš Čelka

Chuck Norris poprel účasť pri útoku na Kapitol: Internetom sa šírila fotka jeho demonštrujúceho dvojníka

NEWS
Uložiť Uložené

Na fotografii sa nachádzal len muž, ktorý sa na herca podobal.

Na sociálnych sieťach nedávno kolovala fotografia, ktorá mala údajne zachytiť známeho herca Chuk Norrisa medzi protestujúcimi v Capitol Hill. Pravda je však taká, že sa Norris žiadnych nepokojov nezúčastnil. Na fotografii sa nachádzal muž, ktorý sa na herca značne podobá, informoval o tom portál MailOnline.

Chuck Norris bol kvôli tejto fotografii prinútený verejne objasniť, že na fotografiách skutočne nie je on a že s výtržnostiami, ktoré sa tam diali, nemá nič spoločné. Hoci post, ktorý mal vykreslovať 80-ročného herca ako  jedného z podporovatelov Donalda Trumpa vyvolal istý zmätok, veľa užívateľov sociálnych sietí verilo, že sa nepokojov určite nezúčastnil.

Chuck Norris ako legenda filmového plátna

Herec sa stal obľúbencom divákov už v 80. rokoch, kedy sa dostal na vrchol svojej slávy filmom Bruce Lee: Way of the Dragon. Stal sa kultovou osobnosťou svetovo známych akčných filmov, v ktorých jeho postava vždy porazí zlo.

Aj preto sa stal za posledné roky námetom na rôzne vtipy o Chuckovi Norrisovi ako napríklad: „Chuck Norris postavil dom, v ktorom sa sám narodil,“ alebo aj „Chuk Norris nezapína v sprche vodu, pozerá sa na na sprchu, kým sa nerozplače.“ 

Herec je pevným zástancom republikánskej strany, kresťanom a podporuje aj práva na strelné zbrane. 

Odporúčané
Porotca nemeckej Superstar prirovnal opatrenia proti koronavírusu k nacistickým koncentračným táborom, zo šou ho vymazali Porotca nemeckej Superstar prirovnal opatrenia proti koronavírusu k nacistickým koncentračným táborom, zo šou ho vymazali 13. januára 2021, 19:11
Domov
Zdieľať
Diskusia