Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2021, 13:24
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Britský klub pre boháčov ponúka prednostné očkovanie na Covid-19. Vakcínu dostanú zdarma, ale za pobyt zaplatia 40-tisíc libier

NEWS OČKOVANIE VAKCÍNA
Uložiť Uložené

Vďaka obrovskému majetku sa dnes môžeš nechať zaočkovať prednostne.

Krátko po spustení očkovania proti koronavírusu sa vo svete vynorili otázky, či k nemu budú mať bohatí ľudia prednostný prístup. Aj keď sa krajiny zastrájali, že to tak v žiadnom prípade nebude a každý si bude musieť počkať na svoj čas podľa poradovníka, britská spoločnosť Knightsbridge Circle tieto predpoklady zbúrala, informuje Denník N.

Odporúčané
Kupčenie s očkovaním. Boháči v USA už ponúkajú desiatky tisíc dolárov, aby sa k vakcíne dostali čo najskôr Kupčenie s očkovaním. Boháči v USA už ponúkajú desiatky tisíc dolárov, aby sa k vakcíne dostali čo najskôr 27. decembra 2020, 8:44

Knightsbridge Circle združuje majetnejších Britov, ktorí sú ochotní za členstvo v tomto privátnom klube zaplatiť 25-tisíc libier ročne. Vďaka tomu majú prístup k elitnej zdravotnej starostlivosti či diskrétnemu a luxusnému cestovaniu po svete. Medzi členov tohto klubu vraj patria členovia kráľovských rodín či známe tváre zo šoubiznisu.

V súčasnej situácii vyžadovali klienti spoločnosti prístup k očkovaniu proti koronavírusu, aj keď možno nespĺňajú podmienky podľa platných poradovníkov. Očkovanie zrejme otvorí dvere k voľnejšiemu cestovaniu či vstupu na koncerty a do klubov, a tak je jasné, že majetnejšia vrstva spoločnosti sa usiluje vakcíny zohnať čo najrýchlejšie.

Knightsbridge Circle teraz do ponuky zaradilo možnosť odletieť do Spojených arabských emirátov alebo Indie, kde boháčov bezplatne zaočkujú oboma dávkami vakcíny. Keďže dávky vyžadujú približne trojtýždňový odstup, boháči môžu tento čas stráviť vyvaľovaním sa na pláži. 

Odporúčané
Vakcína proti detskej obrne oslavuje 70 rokov. Ako je na tom Slovensko s povinným očkovaním? Vakcína proti detskej obrne oslavuje 70 rokov. Ako je na tom Slovensko s povinným očkovaním? 26. marca 2023, 8:33

V Spojených arabských emirátoch sa očkuje vakcínou od Pfizeru, tak ako na Slovensku, a v Indii im zase podajú očkovaciu látku od spoločnosti AstraZeneca. Za tento špás však v priebehu mesiaca zaplatia dohromady okolo 40-tisíc libier.

Domov
Zdieľať
Diskusia