Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2020, 8:44
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Kupčenie s očkovaním. Boháči v USA už ponúkajú desiatky tisíc dolárov, aby sa k vakcíne dostali čo najskôr

NEWS FINANCIE PENIAZE VAKCÍNA
Uložiť Uložené

Každý by chcel vakcínu proti koronavírusu čo najskôr, ale ľudia s peniazmi to majú o trochu jednoduchšie.

Mnohé krajiny sveta začínajú očkovať svojich obyvateľov proti koronavírusu, ale spočiatku sa vakcína neujde každému. Ak si medzitým rozmýšľal, či sa vrstva tých najbohatších ľudí bude snažiť získať očkovaciu látku skôr, ako ju podľa nastavených pravidiel majú dostať, tak si nebol ďaleko od pravdy, upozorňuje The Sydney Morning Herald.

V Spojených štátoch amerických už stihli zaočkovať stovky tisíc ľudí. Súkromní lekári teraz priznávajú, že sa im majetní klienti húfne ozývajú s jedinou žiadosťou – chceme vakcínu prednostne a čo najskôr.

Doktor Ehsan Ali šéfuje klinike Beverly Hills Concierge Doctor, ktorá sa stará o zdravie hviezd ako Ariana Grande či Justin Bieber a prvýkrát v kariére sa mu stalo, že pre svojich klientov niečo nedokázal zohnať.

Odporúčané
Epidemiológ: Ak sa zmutovaný koronavírus začne rýchlo šíriť po Slovensku, tak je to game over. Nepomôže lockdown ani testovanie Epidemiológ: Ak sa zmutovaný koronavírus začne rýchlo šíriť po Slovensku, tak je to game over. Nepomôže lockdown ani testovanie 26. decembra 2020, 9:30
Domov
Zdieľať
Diskusia