Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. januára 2021, 20:23
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Belle Delphine znechutila Twitter. Bez varovania sa odfotila ako dievčatko, ktoré uniesli a sexuálne zneužili

NEWS
Uložiť Uložené

Kontroverzná influencerka má na krku škandál, ktorý môže mnohým ľuďom ublížiť.

Keď sa Belle Delphine kedysi preslávila predajom vody z vlastného kúpeľa, verejnosť krútila hlavou. Mladá atraktívna influencerka, ktorá dnes zarába najmä na portáli OnlyFans prezliekaním sa za rôzne postavy z hier či anime seriálov, ale aj pridávaním nahých fotiek, vtedy na pár mesiacov z internetu zmizla. Jej triumfálny návrat však za posledný rok sprevádza hromada škandálov.

Minulý rok zakončila zverejnením svojho prvého erotického videa, keď so svojím partnerom natočila niekoľkominútové porno. Odvtedy pokračuje v rovnakom štýle, lenže tentoraz majú jej fanúšikovia pocit, že prekročila všetky hranice.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený kittybelledelphine (@belle.delphiny)

Belle Delphine v utorok na svojom Twitteri zverejnila príspevok, ktorý opísala ako svoje „perfektné rande“. V ňom sa však skrývala hŕstka fotiek, na ktorých Belle pózuje zviazaná, unesená v aute a sexuálne zneužitá v prírode. Ba čo viac, Belle je na fotkách oblečená v takom štýle, aby pripomínala menšie nevinné dievčatko, sťažujú sa užívatelia sociálnej siete.

Samozrejme, v tomto prípade išlo o dopredu naplánované fotenie, kde obe strany so sexuálnym stykom súhlasili, ale Belle k príspevku nepridala žiadne varovanie ani upozornenie, že obsahuje zábery, ktoré môžu v mnohých ľuďoch vyvolať hrozivé pocity a psychicky im ublížiť.

Odporúčané
Dvaja mladí Ukrajinci zabili za necelý mesiac 21 ľudí. Na video si natočili, ako obetiam skrutkovačom bodali do mozgu Dvaja mladí Ukrajinci zabili za necelý mesiac 21 ľudí. Na video si natočili, ako obetiam skrutkovačom bodali do mozgu 11. januára 2021, 9:33

Sociálna sieť napriek sťažnostiam užívateľov zatiaľ príspevok nezmazala, ale po otvorení profilu Belle Delphine sa k záberom aj tak musíš prekliknúť cez upozornenie od Twitteru, ktoré automaticky pridáva ku všetkým podobným príspevkom. Upozorňuje užívateľov, že tweet môže obsahovať „citlivý obsah“, čo však podľa fanúšikov ani zďaleka na tieto fotky od Belle nepostačuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia