Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2021, 7:33
Čas čítania 1:02
Adam Novosad

Dominika Cibulková po prednostnom očkovaní už vie, na akú pozíciu ju pošle ministerstvo zdravotníctva

NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ VAKCÍNA
Uložiť Uložené

Bývalá tenistka prijala ponuku ministerstva, ktoré ju rovno zaradilo na jedno z testovacích miest v Bratislave.

Dominika Cibulková ľutuje, že sa nechala prednostne zaočkovať a verejnosti to chce dokázať tak, že pôjde ako dobrovoľníčka pomáhať do boja s koronavírusom v prvej línii. Keď jej očkovanie vyplávalo na povrch, ministerstvo zdravotníctva ju v statuse vyzvalo, či na oplátku nechce pomôcť v nemocniciach.

Bývalá tenistka dlho nerozmýšľala a v utorok oznámila, že ponuku ministerstva prijala, ba čo viac, už sa skontaktovala priamo so zamestnancami rezortu zdravia, aby ju niekam zaradili. Najskôr si možno myslela, že pôjde pomáhať priamo na jedno z mnohých koronavírusových oddelení v slovenských nemocniciach, ale ministerstvo už stihlo konkretizovať, kde Cibulkovú vyšle.

Odporúčané
Dominika Cibulková pre protekčnú vakcínu stratila časť followerov. Na Instagrame kvôli škandálu klesla pod 500-tisíc Dominika Cibulková pre protekčnú vakcínu stratila časť followerov. Na Instagrame kvôli škandálu klesla pod 500-tisíc 12. januára 2021, 20:22

„Vítame, že Dominika Cibulková chce poskytnúť pomoc zdravotníkom prvej línie. Predbežne sme sa dohodli, že bude pomáhať pri testovaní na COVID-19 priamo na jednom z odberných miest v Bratislave. Zapojí sa aj do informačnej komunikačnej kampane, aby podporila dôležitosť a význam očkovania v širšej verejnosti ako motiváciu pre účasť čo najväčšieho počtu ľudí v boji s nebezpečným ochorením," objasnila hovorkyňa ministerstva zdravotníctva Zuzana Eliášová.

Dominika Cibulková tak bude pomáhať s testovaním obyvateľov Slovenska, pričom odberové miesta sú v momentálnej situácii preťažené, a tak bude vítaná každá ruka navyše.

Odporúčané
Dominika Cibulková sa prihlásila ako dobrovoľníčka v prvej línii. Tvrdí, že chce využiť ponuku ministerstva Dominika Cibulková sa prihlásila ako dobrovoľníčka v prvej línii. Tvrdí, že chce využiť ponuku ministerstva 12. januára 2021, 13:50

Z posledného príspevku tejto známej tváre na Instagrame vyplýva, že je celá kauza s očkovaním Dominike aj jej manželovi Michalovi ľúto a znovu sa verejne ospravedlnila. „Dopustila som sa chyby, keď som si myslela, že len vypĺňame voľné miesta a nevyužité vakcíny,“ skonštatovala.

Bývalá tenistka podľa vyjadrenia ministerstva zdravotníctva pomôže aj s informačnou kampaňou na podporu očkovania. Vakcínu sama podporila a odporučila všetkým Slovákom hneď vo svojej prvej reakcii po tom, čo kauza s očkovaním vyplávala na povrch, a tak bude zaujímavé sledovať, či napokon dokáže Cibulková v spolupráci s ministerstvom otočiť svoju negatívnu popularitu na dobrú vec.

Domov
Zdieľať
Diskusia