Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2021, 13:50
Čas čítania 0:42
Miriam Rumanková

Dominika Cibulková sa prihlásila ako dobrovoľníčka v prvej línii. Tvrdí, že chce využiť ponuku ministerstva

NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Tenistka o tom informovala na svojom Facebooku. Podľa jej slov už s požiadavkou ministerstvo zdravotníctva kontaktovala.

„Chcem využiť ponuku Ministerstva zdravotníctva, aby som ako dobrovoľníčka pomohla v prvej línii a v tejto veci som už MZ kontaktovala,“ napísala Dominika Cibulková v príspevku na Facebooku.  Ide o druhé vyjadrenie, ktoré poskytla od prevalenia sa prípadu, keď spolu s jej manželom boli obaja prednostne zaočkovaní proti ochoreniu Covid-19 v bratislavskej nemocnici. 

„Chcem sa touto cestou ešte raz ospravedlniť za to, že sme spolu s manželom boli neoprávnene zaočkovaní vakcínou proti Covidu. Je mi to ľúto vo vzťahu k všetkým ohrozeným skupinám a ďalším ľuďom, ktorí na vakcínu čakajú,“ napísala na úvod slovenská tenistka Cibulková. Doplnila, že sa dopustila chyby, keď si myslela, že vypl'ňa voľné miesta a nevyužité vakcíny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia