Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2021, 18:32
Čas čítania 1:16
Daniel Mikolášik

Majiteľ prešovskej krčmy otvorenej aj počas lockdownu: Nikdy som nikomu nekázal, aby si dal v podniku dole rúško

NEWS LOCKDOWN OPATRENIA
Uložiť Uložené

Kontroverzná advokátka Adriana Krajníková sa vraj na prípade snažila len zviditeľniť a nazbierať podpisy, pretože si zakladá politickú stranu.

Tesne pred vianočnými sviatkami 2020 sme ťa informovali o krčme v Prešove, ktorá ignorovala opatrenia Úradu verejného zdravotníctva, a návštevníkov opakovane pozývala na pivo. Majiteľ krčmu otvoril aj napriek zákazu a na sociálnej sieti sa chválil tým, že má plno a podnik mal pred vchodom obrovský nápisom „Otvorené bez obmedzení“.

Pre nerešpektovanie nariadení však Vianoce napokon strávil za mrežami, a aby toho nebolo málo, za porušenie zákazu prevádzkovania hrozí pokuta až do výšky 20-tisíc eur. V tomto prípade zastupovala majiteľa kontroverzná advokátka Adriana Krajníková, ktorá sa stala známou vďaka šíreniu hoaxov a vyhlasovaniu nariadení za nulitné.

Odporúčané
Majiteľ prešovskej krčmy, ktorá bola otvorená aj napriek lockdownu, strávi Vianoce za mrežami Majiteľ prešovskej krčmy, ktorá bola otvorená aj napriek lockdownu, strávi Vianoce za mrežami 23. decembra 2020, 20:25

V statuse na Facebooku aktuálne majiteľ tvrdí, že Krajníkovú predtým nepoznal a údajne sa mu ona sama ozvala a ponúkla právne služby zadarmo. Podľa majiteľa sa však kontroverzná advokátka snažila na prípade len zviditeľniť a nazbierať podpisy, pretože si zakladá politickú stranu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia