Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2020, 20:25
Čas čítania 0:30
Daniel Mikolášik

Majiteľ prešovskej krčmy, ktorá bola otvorená aj napriek lockdownu, strávi Vianoce za mrežami

NEWS
Uložiť Uložené

Hrozí mu tiež pokuta až do výšky 20-tisíc eur.

Už pred dvomi dňami sme ťa informovali o krčme v Prešove, ktorá ignorovala opatrenia Úradu verejného zdravotníctva a návštevníkov opakovane pozývala na pivo. Majiteľ krčmu otvoril aj napriek zákazu a na sociálnej sieti sa chválil tým, že má plno a podnik mal pred vchodom obrovský nápisom „Otvorené bez obmedzení“.

Odporúčané
Prešovská krčma je napriek lockdownu „na prasknutie plná“. Známa advokátka označujúca opatrenia za nulitné ju prišla podporiť Prešovská krčma je napriek lockdownu „na prasknutie plná“. Známa advokátka označujúca opatrenia za nulitné ju prišla podporiť 21. decembra 2020, 11:40

Podľa informácií TV Markíza však prišiel na psa mráz a majiteľ prešovského podniku strávi Vianoce zrejme za mrežami. V priebehu niekoľkých týždňov v krčme pritom polícia vykonala vyše 15 kontrol. Až dnes bol však podnik už zatvorený.

Majiteľ vraj nerešpektoval nariadenia preto, lebo potreboval uživiť rodinu. Aktuálne je zadržaný v policajnej cele, kde pobudne aj cez Štedrý deň. Okrem toho, podniku za porušenie zákazu prevádzkovania hrozí pokuta až do výšky 20-tisíc eur. Sťažnosti v podobe niekoľkých podnetov zaregistroval aj Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Prešove.

Domov
Zdieľať
Diskusia