Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2020, 11:40
Čas čítania 0:57
Adam Novosad

Prešovská krčma je napriek lockdownu „na prasknutie plná“. Známa advokátka označujúca opatrenia za nulitné ju prišla podporiť

NEWS OPATRENIA
Uložiť Uložené

Tralka pub v Prešove začala s ignorovaním opatrení už dávnejšie.

Viaceré reštaurácie, bary či krčmy ohlásili pred približne dvomi týždňami občiansku neposlušnosť. Napriek platným opatreniam proti šíreniu koronavírusu sa rozhodli otvoriť svoje vnútorné priestory, avšak z opatrení sa v posledných dňoch stal lockdown, kedy museli zatvoriť nielen reštaurácie, ale aj obchody nepredávajúce nevyhnutné produkty.

V prípade prešovskej krčmy Tralka pub to vyzerá, akoby si ani zavedenie lockdownu nevšimli. Tento podnik pritom začal s ignorovaním opatrení už dávnejšie, o čom svedčí veľavravný nápis „Otvorené bez obmedzení“ vedľa vchodových dverí, upozornili Topky.

Odporúčané
Košická advokátka, ktorá kričala na zdravotníkov pred pôrodom klientky, bude čeliť disciplinárnemu konaniu Košická advokátka, ktorá kričala na zdravotníkov pred pôrodom klientky, bude čeliť disciplinárnemu konaniu 6. decembra 2020, 12:13

Aj keď lockdown začal platiť v skorých ranných hodinách v sobotu 19. decembra, v rovnaký deň po siedmej večer pridal podnik fotografie so známou advokátkou Adrianou Krajníkovou.

Advokátka sa na internete preslávila šírením hoaxov, klamlivých informácií, označovaním opatrení za nulitné, ale aj prípadom mladej rodičky, ktorú nechala nakričať na zdravotníkov. Za to ju už začala prešetrovať Slovenská advokátska komora.

 

Večer s Adrianou

Posted by Moto Pub on Saturday, December 19, 2020

Na fotografiách zo sociálnej siete advokátka s úsmevom pózuje pred podnikom, ale aj vnútri. Status dostal titulok „Večer s Adrianou“ a v komentároch pod ním sa množili radostné príspevky o tom, aká parádna atmosféra v krčme panovala. „Judr Krajníková v plnej permanencii, samý telefonát a krčma na prasknutie plná. Človek sa tam cítil ako človek, slobodný,“ skonštatoval zákazník.

Lockdown síce platí naďalej, ale Tralka pub ani dnes nezostal zatvorený. V najnovšom príspevku informuje, že „keďže niektoré podniky si zo zákazu nič nerobia a vlastne ani nič neporušujú, tak dnes otvárame o 9:30 hod. a spríjemníme Vám deň až do 22:00 večer“. A toto všetko sa deje v situácii, kedy slovenské nemocnice prestávajú zvládať nápor nových pacientov s koronavírusom.

Domov
Zdieľať
Diskusia