Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2021, 7:05
Čas čítania 0:43
Jakub Paulík

Ian McKellen má radosť z coming outu Elliota Pagea. Jeho život sa teraz zmení k lepšiemu, povedal herec

ZAUJÍMAVOSTI ELLIOT PAGE
Uložiť Uložené

Dvojica sa spoznala na natáčaní v roku 2006.

81-ročný herec Ian McKellen, známy svojimi rolami Magneta zo série X-Men či Gandalfa z trilógie Pána prsteňov, sa nedávno vyjadril ku „coming outu“ Elliota Pagea. 33-ročný herec začiatkom decembra minulého roka na svojom Instagrame fanúšikov informoval, že je transrodová osoba.

Ian McKellen pre Attitude vyhlásil, že je za Elliota „veľmi šťastný“. Samotný herec pritom tak ako Elliot patrí do LGBT+ komunity. Pred 32 rokmi dal svetu na známosť svoju homosexuálnu orientáciu. Aj on teda veľmi dobre vie, aké bremeno so sebou Elliot dlhé roky niesol.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @elliotpage

Herci sa poznajú z natáčania X-Men: The Last Stand (2006). McKellen priznal, že je sám zo seba sklamaný, pretože si doposiaľ neuvedomil, že sa Elliot potýkal s ťažkosťami ohľadom vlastnej identity. Teší ho však, že mladý herec to už v sebe „nedusí“. McKellen tvrdí, že keď človek príde so svojím coming outom a prestane sa vnútorne trápiť, veci v jeho živote sa zmenia k lepšiemu.

Skúsený herec povedal, že sa tak pri troche šťastia môžu vylepšiť vzťahy s priateľmi a rodinou. Dodal, že v jeho prípade začal byť zároveň lepším hercom. To možno spájať najmä s tým, že sa McKellen stal po priznaní svojej homosexuálnej orientácie sebavedomejším človekom.

Odporúčané
10 najlepších seriálov roka 2020 10 najlepších seriálov roka 2020 2. januára 2021, 9:39
Domov
Zdieľať
Diskusia