Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2021, 11:43
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Rihanna sľubuje fanúšikom album už tretí rok. Fanúšička ju vyprovokovala k ďalšiemu záväzku

HUDBA EGO RIHANNA
Uložiť Uložené

Už tretie Vianoce nám Rihanna sľubuje svoj dlhoočakávaný projekt s pracovným názvom R9. Všetko nasvedčuje tomu, že rok 2021 by mohol byť ten správny.

Rihanna vydala svoj zatiaľ posledný projekt Anti ešte v roku 2016. Fanúšikovia svetových interpretov sú síce zvyknutí, že medzi štúdiovými nahrávkami tých najpopulárnejších niekedy uplynie aj niekoľko dlhých rokov, žiaľ, Rihanna urobila chybu, ktorá sa jednoducho trestá. Už na Vianoce pred dvoma rokmi oznámila, že pracuje na projekte s pracovným názvom R9. Pred rokom potvrdila, že práce pokračujú neskôr zverejnila, ako výsledok počúva a nevie sa dočkať, kedy uzrie svetlo sveta.

Fanúšikovia preto očakávali, že je len otázka týždňov, kedy výsledok nájdu na streamovacích službách. To sa však nestalo a ako bonus Rihanna v komentároch pod svojimi príspevkami občas podpichuje ľudí, ktorí jej vydanie albumu pripomínajú.

Pokračuje v tom aj teraz, zároveň zverejňuje ďalší sľub, ktorí jej budú môcť v prípade nedodržania poslucháči vyčítať. Najprv fanúšičke odkazuje, že komentáre o tom, kde je album R9 patria do roku 2019 a má vyrásť, neskôr dodáva tajuplný komentár „2021 energy“, čo na prvý pohľad vyzerá ako ďalší záväzok.  

Domov
Zdieľať
Diskusia