Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2021, 10:39
Čas čítania 0:27
Jakub Paulík

4 opití muži s palicami v Humennom brutálne dobili muža

ZAUJÍMAVOSTI HUMENNÉ
Uložiť Uložené

Muž skončil v nemocnici s viacerými zlomeninami lebky.

Včera okolo pol druhej v noci štyria páchatelia napadli v Humennom 33-ročného muža, ktorého museli záchranári so zlomeninami lebky odviezť do nemocnice. Ako informovala TV JOJ vo svojej reportáži, štyria opití útočníci mali muža napadnúť s palicami.

Odporúčané
Generál, ktorý sa nebál Černáka ani Kyselinárov, no jeho meno sa spája s Kaliňákom. Kto bol Milan Lučanský? Generál, ktorý sa nebál Černáka ani Kyselinárov, no jeho meno sa spája s Kaliňákom. Kto bol Milan Lučanský? 30. decembra 2020, 18:05

Dobitý muž bol v čase útoku na prechádzke so psom, ktorý sa ho snažil brániť a jednému z mužov podľa svedkov pohrýzol ucho. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Prešov Jana Ligdayová pre TV JOJ uviedla, že útoku prechádzala slovná potýčka na neďalekej čerpacej stanici. 

Policajtom sa podarilo podozrivých zadržať na mieste činu a odviezť ich do cely predbežného zaistenia. Mužov sa rozhodli vypočuť až potom, ako vytriezvejú. Presný motív konania polícia neuviedla. Vyšetrovateľ začal páchateľov trestne stíhať pre obzvlášť závažný zločin ublíženia na zdraví.

Domov
Zdieľať
Diskusia