Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2020, 8:32
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Bez Rytmusa by nemal views, prečo s ním vlastne robí? Frayer Flexking nakladá hejterom z komentárov

REFRESHER FRAYER FLEXKING RYTMUS
Uložiť Uložené

Frayer odpovedá komentáristom, ktorí pod jeho skladby píšu negatívne odkazy.

 

Slovenský raper Frayer Flexking vydal pred pár dňami svoj debutový album Stokar. Aj keď pred rokom poznal jeho meno len málokto, vďaka systematickej práci v štúdiu a na sociálnych sieťach sa stal jedným z najviac trendujúcich interpretov. Úplnou náhodou sa mu podarilo nadviazať spoluprácu s Rytmusom, s ktorým má v tomto momente už dve skladby. Naviac, aj jeho sólove veci už dnes majú dostatočnú podporu fanúšikov. 

Vďaka svojmu kontroverznému správaniu však dokáže znepokojiť veľké množstvo ľudí, ktorí minimálne chceli zistiť, o čom Flexkingova tvorba je. Ako už býva zvykom, niektorí zanechali pod skladbami aj hejterské komentáre, s ktorými sme teraz rapera žijúceho v Prahe konfrontovali. 

Frayer medzi hejtermi našiel aj svoju kamarátku, ktorá mu ešte pred dvoma týždňami písala, ako cení jeho tvorbu. Aj také príbehy píšu Interhejty. 

Odporúčané
Za svoj vlastný koncert so Symfonickým orchestrom som zaplatil 50-tisíc eur, hovorí Rytmus. Sleduj dokument Obraz Doby VII Za svoj vlastný koncert so Symfonickým orchestrom som zaplatil 50-tisíc eur, hovorí Rytmus. Sleduj dokument Obraz Doby VII 28. decembra 2020, 19:00
Domov
Zdieľať
Diskusia