Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2020, 15:00
Čas čítania 2:30
Dominik Vetrák

7 najočakávanejších filmov a seriálov na Netflixe a iných streamovacích platformách v januári 2021

FILMY A SERIÁLY PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

To najlepšie na Netflixe, HBO Max, Hulu, Amazon, Disney+ a Apple TV+.

Ťažko povedať, či sa kiná už konečne v januári otvoria a za akých podmienok. Naplánovaných je hneď niekoľko slovenských aj svetových premiér, netušíme však či ich štúdiá znova neodložia. Aj preto sa musíme stále pozerať na streamingové platformy, ktoré prinášajú atraktívny, nový obsah každý mesiac. Na čo sa teda najviac tešíme v januári? 

Odporúčané
Exkluzivity pre PS5 sú najočakávanejšími hrami roka 2021. Toto je 10 hier, na ktoré sa tešíme najviac Exkluzivity pre PS5 sú najočakávanejšími hrami roka 2021. Toto je 10 hier, na ktoré sa tešíme najviac 27. decembra 2020, 9:34

Netflix

Pieces of a Woman – 7. január

Martha (Vanessa Kirby) a Sean (Shia LaBeouf) túžobne očakávajú príchod svojho prvého dieťatka. Martha však musí nečakať porodiť doma, čo skončí nešťastne a celá rodina sa musí vysporiadať s tým, že dieťatko neprežilo.

Ako už trailer naznačuje, pôjde o nesmierne emotívnu snímku plnú štipľavých dialógov, hádok a silnej bolesti. Herečka Vanessa Kirby za svoj herecký výkon získala na filmovom festivale v Benátkach ocenenie pre najlepší ženský herecký výkon. 

White Tiger – 22. január

Balram je ambiciózny muž, ktorý túži stať sa niečím viac ako osobným šoférom bohatého páriku (hrajú ho Priyanka Chopra Jonas a Rajkummar Rao). Túži sa stať človekom s mocou, ktorého budú ľudia milovať a rešpektovať. V Indii to však nie je také jednoduché. Snímka vznikla podľa rovnomenného knižného bestselleru.

Cobra Kai – 1. január

3. séria skvelého seriálu Cobra Kai je na Netflixe už od prvého dňa nového roka. Seriálové pokračovanie Karate Kid s hercami a postavami z pôvodných filmov nás vo svojich 2 sériách dokonale opantalo a my sa už nevieme dočkať, ako bude príbeh pokračovať ďalej.

Odporúčané
Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu 8. marca 2024, 14:30

Užívali sme si dialógy, sympatické postavy a postupné budovanie vzťahov, ako i odkazy na pôvodné filmy a v neposlednom rade aj skvelé akčné scény plné kung-fu. Ak si prvé dve série videl, dobre vieš, čo bude nasledovať. Ostatným to nechceme pokaziť, pretože by si seriál mali pozrieť sami. Fakt to stojí za to.

The History of Swear Words – 5. január 

Nicolas Cage bude moderovať dokumentárnu sériu, v ktorej nás prevedie vznikom, históriou, popkultúrnymi odkazmi a psychologickým významom nadávok, ako: F*ck, Sh*t, B*tch, D*ck, Pu*sy a Damn. 

Domov
Zdieľať
Diskusia