Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2020, 6:44
Čas čítania 0:27
Miriam Rumanková

Raper Lil Pump predstavuje svoju vlastnú kryptomenu. Prichádza PumpCoin

NEWS
Uložiť Uložené

Nová kryptomena by sa mala medzi záujemcov dostať začiatkom roka 2021.

Raper Lil Pump, ktorý sa preslávil najmä skladbou Gucci Gang, oznámil, že bude mať svoju vlastnú kryptomenu s názvom PumpCoin. Ide o spoluprácu so spoločnosťou Fyooz, ktorá sa venuje predaju peňazí pomenovaných po známych osobnostiach a influenceroch. Informuje o tom portál Hypebeast.

Odporúčané
Jeden Bitcoin za 500-tisíc dolárov? Možné to je, ale stále sa hráme v malom rybníčku, hovorí expert na kryptomeny (Rozhovor) Jeden Bitcoin za 500-tisíc dolárov? Možné to je, ale stále sa hráme v malom rybníčku, hovorí expert na kryptomeny (Rozhovor) 14. decembra 2020, 14:30

PumpCoin má spojiť fanúšikov s ich obľúbeným raperom. Akým spôsobom ešte platforma neoznámila. Nová kryptomena by sa mala medzi záujemcov dostať začiatkom roka 2021 a bude dostupná len pre fanúšikov mimo Spojených štátov amerických. 

Spoločnosť Fyooz začala v novembri podobnú spoluprácu s raperom Lilom Yachtym, kedy predali YachtyCoins v hodnote 400 000 dolárov.  

Domov
Zdieľať
Diskusia