Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2020, 13:12
Čas čítania 0:55
Adam Novosad

Od piatku v Trenčíne zakážu predaj alkoholu, omše aj kiná. Mimoriadne opatrenia by mali trvať minimálne do 10. januára

NEWS SLOVENSKO TRENČÍN
Uložiť Uložené

Zakázaný bude predaj alkoholu na priamy konzum aj akékoľvek hromadné podujatia.

Z Trenčína sa v priebehu uplynulých týždňov stalo nové ohnisko koronavírusu. Zatiaľ čo pred pár mesiacmi sa situácia v Trenčianskom kraji nevyvíjala nijak zvláštne v porovnaní s ostatnými regiónmi Slovenska, v teraz tam začali počty prípadov rásť ako huby po daždi.

Regionálna hygienička Ľudmila Bučková tak v spolupráci s mestom zavádza nové mimoriadne opatrenia. „Kým v októbri sme mali asi 1000 prípadov v rámci Trenčianskeho kraja, tak len v posledných siedmich dňoch je to okolo 1200 prípadov, z toho v meste Trenčín je viac ako 500 prípadov. V tom ešte nie sú započítané všetky antigénové testy, nie všetky firmy nám výsledky hlásia,“ skonštatovala.

Odporúčané
Vláda Igora Matoviča vydrží ešte tri roky, vyhlásil minister obrany Naď. Na predčasné voľby vraj môžu ľudia zabudnúť Vláda Igora Matoviča vydrží ešte tri roky, vyhlásil minister obrany Naď. Na predčasné voľby vraj môžu ľudia zabudnúť 16. decembra 2020, 11:44

Mimoriadne opatrenia začínajú v Trenčíne platiť od piatku 18. decembra. Nemajú vplyv na tie celoslovenské, ktoré platia doteraz, len na nich nadväzujú a idú nad ich rámec.

Domov
Zdieľať
Diskusia