Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2020, 21:13
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Jaroslav Haščák ide do väzby, rozhodol súd

NEWS JAROSLAV HAŠČÁK
Uložiť Uložené

Rozhodnutie je neprávoplatné, finnančník Penty sa pravdepodobne odvolá na Najvyšší súd.

Jaroslav Haščák bude stíhaný väzobne. Rozhodol o tom Špecializovaný trestný súd v piatok večer. Rozhodnutie je neprávoplatné. V prípade odvolania bude rozhodovať Najvyšší súd, oligarcha však zostane až do jeho rozhodnutia vo väzbe. 

Odporúčané
Jeden z najbohatších Slovákov skončil v putách. Sláva a pád Jaroslava Haščáka Jeden z najbohatších Slovákov skončil v putách. Sláva a pád Jaroslava Haščáka 1. decembra 2020, 21:29

Dôvodom väzby Jaroslava Haščáka je kauza Gorila. Týka sa spôsobu, akým sa bývalý šéf skupiny PENTA k nahrávke dostal. Obvinili ho z toho, že mu mal bývalý riaditeľ kontrarozviedky SIS Ľubomír Arpáš odovzdať nahrávku z bytu na Vazovovej ulici za necelých 200-tisíc eur vo forme úplatkov. Túto nahrávku, ktorá môže dokazovať korupciu na najvyšších miestach, mala mať k dispozícii len Slovenská informačná služba. 

Domov
Zdieľať
Diskusia