Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2020 o 18:32
Čas čítania 0:25
Lukáš Čelka

V Taliansku bude zákaz vychádzania pravdepodobne platiť aj počas Vianoc. Ani veriaci sa nedostanú na polnočnú omšu

NEWS
Uložiť Uložené

„Nebudú to také Vianoce, na aké sme boli zvyknutí," tvrdí tamojší minister zdravotníctva.

Taliansky minister zdravotníctva Roberto Speranza vyhlásil, že v krajine zvažuje ponechanie zákazu vychádzania aj počas Vianoc a na Silvestra, informoval o tom portál Ansa.

Zákaz bude podľa jeho slov platiť aj pre veriacich, ktorí si kvôli nemu nebudú môcť ísť vychutnať polnočnú omšu. „Nebudú to také Vianoce, na aké sme boli zvyknutí, čelíme totiž vážnej pandémii“ povedal taliansky minister Roberto Speranza.

Odporúčané
Slovensko nakupuje ďalších 16 miliónov antigénových testov Slovensko nakupuje ďalších 16 miliónov antigénových testov 30. novembra 2020 o 16:13


Vláda premiéra Giuseppe Contého má vydať koncom tohto týždňa nariadenia a obmedzenia, ktoré budú platiť aj počas sviatočného obdobia. Taliani sa teda dozvedia, či sa budú môcť počas Vianoc pohybovať medzi regiónmi, aké budú platiť otváracie hodiny pre obchody a či budú môcť navštíviť bary alebo reštaurácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia