Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2020, 10:43
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Tajomná letuška vraj ponúka sex na palube medzi letmi. Obnažené fotky prinútili British Airways začať vyšetrovanie

NEWS
Uložiť Uložené

Spoločnosť British Airways spustila interné vyšetrovanie na základe fotografií z internetu.

Na ťažké časy v leteckom priemysle zareagovala jedna letuška svojsky. Žena, ktorá podľa všetkého pracuje v spoločnosti British Airways, už dávnejšie spustila svoje profily na sociálnych sieťach, ale aj na portáli OnlyFans, kde nepribúdajú len odvážne obnažené fotky, informuje Metro.

Vo svojich príspevkoch sa tajomná letuška pod prezývkou AirHostess71 fotí na palube lietadiel British Airways, pričom tieto zábery potom používa na ponúkanie sexuálnych služieb. Svojim potenciálnym zákazníkom vie podľa vlastných slov ponúknuť všemožné služby.

Tajomná letuška vraj ponúka sex na palube medzi letmi. Odvážne obnažené fotky prinútili British Airways začať vyšetrovanie
Zdroj: Facebook

Za 25 libier si od nej môžeš kúpiť pár použitej spodnej bielizne, ale ak máš záujem o osobné stretnutie v Londýne, za 50 libier si môžeš zabezpečiť diskrétnosť v jednom z londýnskych hotelov. Ceny za samotné sexuálne služby sa potom odvíjajú od viacerých faktorov, vysvetľuje na sociálnych sieťach letuška.

Domov
Zdieľať
Diskusia