Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. novembra 2020, 8:43
Čas čítania 1:12
Miriam Rumanková

Boris Kollár má v nemocnici ženské návštevy, ktoré ostávajú celú noc. Sestričky sa sťažujú, že im musia variť čaj

NEWS AUTONEHODA BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Niektoré ženy navštevujú predsedu parlamentu v nočných hodinách a na izbe s ním ostávajú do rána. Došlo už aj ku konfliktom medzi návštevami a personálom, za ktoré sa Kollár ospravedlnil.

Podľa informácii denníka SME chodia do Nemocnice sv. Michala v Bratislave, kde je aktuálne hospitalizovaný predseda parlamentu Boris Kollár, na návštevy jeho priateľky. Deje sa tak aj napriek tomu, že aktuálne sú pre bežných smrteľníkov v nemocniciach kvôli pandémii zakázané návštevy. Kollár však dostal výnimku. 

Sestričky sa sťažujú, že Kollárove známe od nich požadujú veci, ktoré nie sú absolútne v náplni ich práce. Ženy vraj do nemocnice prichádzajú aj počas noci, ostávajú do rána a nenosia žiadne ochranné prostriedky

Kollárove návštevy vraj chodili aj do miestnosti sestier, používali kuchynský riad určený pre personál, osobné šálky, príbor a chladničku. Sestričky sa proti návštevám a ich nadštandardným potrebám ohradili.

"Nastali tu trochu strety medzi priateľkami Kollára a sestričkami. Došlo aj k výmenám názorov," povedal pre SME jeden z lekárov. Denník zároveň získal informácie o tom, že vedenie nemocnice vraj sestrám pohrozilo výpoveďami alebo odobratím vianočných odmien.

Odporúčané
Vládni lídri išli za Borisom Kollárom napriek zákazu návštevy pacientov v nemocniciach. Ide podľa Sulíka o papalášizmus? Vládni lídri išli za Borisom Kollárom napriek zákazu návštevy pacientov v nemocniciach. Ide podľa Sulíka o papalášizmus? 25. novembra 2020, 9:10

Vrchol sporov bol vraj prípad, keď sa jedna z priateliek Borisa Kollára sťažovala, že jej sestrička už dve hodiny nepriniesla čaj. Následne vznikla potýčka, pretože sestra sa ohradila, že to nie je náplň jej práce. Boris Kollár sa prostredníctvom jeho hovorkyne Lindy Tribusovej za tento incident ospravedlnil.

„Čajová aféra predsedu veľmi mrzí, ale po nehode máva dni, keď celkový stav a bolesti akceptuje dobre, no niekedy je to na psychiku ťažké a necíti sa najlepšie, to bolo aj v tom prípade,“ vysvetľuje Tribusová pre denník SME.

Boris Kollár má na oddelení neobmedzené návštevy a 24 hodín sa oňho starajú podľa lekára nadštandardne špecializované sestry, ktoré sú tu pre neho, ak by niečo potreboval. 

Štátna limuzína Borisa Kollára havarovala podvečer v sobotu 24. októbra na križovatke Ulice Svornosti a Mramorovej ulice v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Spolu s Kollárom boli v aute jeho ochrankár, šofér a aj maskérka Miroslava Fabušová, ktorá bola finalistkou Miss Universe v roku 2001. Šéf parlamentu vraj štátnou limuzínou Fabušovú viezol z Dunajskej Lužnej do lekárne. 

Odporúčané
Boris Kollár natočil ďalšie video z nemocnice: Verí, že tak ako záchranári by sa zachovala väčšina Slovákov Boris Kollár natočil ďalšie video z nemocnice: Verí, že tak ako záchranári by sa zachovala väčšina Slovákov 10. novembra 2020, 18:06
Domov
Zdieľať
Diskusia