Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2020, 18:18
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Pápežov profil lajkol zadok modelky na Instagrame, Vatikán už začal vyšetrovanie. Aspoň pôjdem do neba, reagovala Brazílčanka

ZAUJÍMAVOSTI PÁPEŽ
Uložiť Uložené

Vo Vatikáne už rozbehli vyšetrovanie a budú sa snažiť prísť na to, ako je možné, že na fotke Brazílčanky pristál lajk z pápežovho profilu.

V posledných dňoch sa internet baví aj vďala nenápadnému lajku, ktorý pribudol na fotke brazílskej modelky Natalie Garibotto z profilu samotného pápeža Františka. V súčasnosti nie je úplne jasné, ako sa to stalo, oficiálny účet pápeža na Instagrame však skutočne pridal srdiečko na fotku, kde sa modelka predvádza v podväzkoch a miniskukni. S veľkou pravdepodobnosťou to nebol samotný František, kto interakciu inicioval. 

Denník Guardian teraz informoval, že Vatikán bude žiadať vysvetlenie od samotného Instagramu, ktorý by mal rozbehnúť vyšetrovanie, aby zistil, kedy bol lajk pridaný. Práve týmto spôsobom by sa mohlo prísť na to, kto v tom čase manažoval pápežov Instagram, keďže ho v súčasnosti spravuje viacero ľudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia