Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2020, 8:04
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Demonštranti vyčíňali aj pred domom premiéra, zanechali mu tvrdý odkaz. V Bratislave vytvorili zo sviečok hákový kríž

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Pred domom premiéra v Trnave zanechali protestujúci veľký nápis HROBÁR, ktorý vytvorili zo sviečok. V Bratislave fašisti zanechali na zemi odkaz v podobe hákového kríža.

Kým v Česku si 17. november uctili ako deň boja za slobodu a demokraciu, na Slovensku protestovali tisíce priaznivcov kotlebovej ĽSNS proti opatreniam a vláde Igora Matoviča. Dôkazom, že sa protestov zúčastnili aj fašisti, je fotka z večernej Bratislavy, na ktorej máme možnosť vidieť, ako demonštrujúci zanechali odkaz v podobe hákového kríža vytvoreného zo sviečok.

Odporúčané
Boli sme sa pozrieť na protestoch v Bratislave: Blízko nás hodili delobuch a skoro sme ohluchli Boli sme sa pozrieť na protestoch v Bratislave: Blízko nás hodili delobuch a skoro sme ohluchli 18. novembra 2020, 6:59

Demonštrujúci sa po hlavnom meste prechádzali bez rúšok, niektorí mávali vlajkami bývalého Sovietského zväzu. Zúčastnili sa aj radikálni extrémisti a priaznivci Ultras Slovana, pred prezidentským palácom rečnil Marian Kotleba, ale aj ďalší odsúdený extrémista Milan Mazurek či líder Komunistickej strany  Slovenska.

Domov
Zdieľať
Diskusia