Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2020, 12:21
Čas čítania 1:10
Viktor Kniš

Kaliňák má prístup k spisom o skorumpovanej justícii, pozná dôkazy aj výpovede. Zastupuje „mimoriadneho odborníka“ Lindtnera

NEWS ROBERT KALIŇÁK
Uložiť Uložené

Robert Kaliňák priznal, že zastupuje právnika Davida Lindtnera, ktorý je obvinený s ďalšími sudcami v rámci akcií Búrka a Víchrica.

Bývalý minister vnútra Robert Kaliňák ešte pred niekoľkými týždňami vyhlásil, že si myslí, že bývalý šéf Okresného súdu Bratislava III David Lindtner je mimoriadny odborník a chce s ním spolupracovať aj naďalej. Aktualitám povedal, že ich spolupráca môže byť časom intenzívnejšia. To sa skutočne stalo – Lindtnera medzičasom zadržala polícia a obvinila ho s ďalšími sudcami v rámci akcií Búrka a Víchrica, ktoré sa týkajú korupcie v justícii – a Robert Kaliňák sa stal jeho obhajcom. 

Pozná dôkazy

Robert Kaliňák má prístup ku kompletne celému vyšetrovaciemu spisu v rámci akcií Búrka a Víchrica, priznal to v rádiu Expres. Bývalý minister vnútra, ktorý sa z politiky stiahol po vražde Jána a Martiny, povedal, že si môže pozrieť aj výpoveď Vladimíra Sklenku, ktorý s políciou začal spolupracovať a aj vďaka jeho výpovediam sa podarilo zadržať ďalších vplyvných ľudí z prostredia justície, ktorí sú podozriví z korupčnej trestnej činnosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia