Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2020, 19:14
Čas čítania 0:21
Tímea Krauszová

Pracovníci ministerstva vnútra v putách: Mali sa dopustiť trestných činov korupcie a zneužitia právomoci verejného činiteľa

NEWS NAKA
Uložiť Uložené

Hrozí im až dvanásť rokov za mrežami.

Vyšetrovateľ NAKA obvinil štyroch ľudí z korupcie, zneužitia právomoci verejného činiteľa a neoprávneného nakladania s osobnými údajmi. Medzi nimi sú aj zamestnanci Ministerstva vnútra.

Odporúčané
Robert Fico označil predĺženie núdzového stavu za bezdôvodné. Chce začať zbierať podpisy na referendum o predčasných voľbách Robert Fico označil predĺženie núdzového stavu za bezdôvodné. Chce začať zbierať podpisy na referendum o predčasných voľbách 11. novembra 2020, 17:11

Hrozí im až dvanásť rokov za mrežami

Národná kriminálna agentúra vedie protikorupčný zásah v Bratislave. Vyšetrovateľ už obvinil štyri osoby, dve z nich sú pracovníkmi Ministerstva vnútra.

„Vyšetrovateľ na tri osoby spracoval podnet na väzobné stíhanie, jedna z nich je z MV SR. Po dokázaní viny im hrozí trest odňatia slobody na päť až 12 rokov," uviedla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.  Dodala, že viac informácií teraz nie je možné zverejniť.

Domov
Zdieľať
Diskusia