Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2020, 6:46
Čas čítania 0:36
Miriam Rumanková

3-minútová vianočná reklama Disney o príbehu babičky a jej vnučky ťa privedie k slzám

NEWS DISNEY+ VIANOCE
Uložiť Uložené

Reklama s charitatívnym podtónom poukazuje na tradície v rodinách, ktoré nás spájajú počas vianočných sviatkov.

Disney uviedlo trojminútové predvianočné video, ktoré zaznamenáva prichádzajúce vianočné sviatky, ale aj ich 40-ročnú spoluprácu s detskou charitatívnou nadáciou Make-A-Wish. Informuje o tom portál DailyMail.

Dojímavý príbeh je inšpirovaný tradičnými zvyklosťami v rodinách, rodinným putom a nostalgiou. V príbehu vystupujú dve hlavné postavy, vnučka s jej starou mamou Lolou a dopĺňa ich plyšový Mickey Mouse. Plyšovú hračku dostala stará mama Lola od svojho otca v roku 1940. Mickey v príbehu reprezentuje detstvo starej mamy a spojenie vnučky a dcéry.

Fanúšikovia Disney a Mickey Mousa si budú môcť zakúpiť vintage limitovanú plyšovú podobizeň Mickey Mousa a tým prispieť na detskú charitu Make-A-Wish.

Celý príbeh je doplnený o emotívnu pieseň s názvom Love Is A Compass od produkčného tímu PARKWILD, ktorú spieva 19-ročná speváčka Griff.

Charitatívna skladba je k dispozícii na predaj a stiahnutie od 9. novembra 2020. Za každé jedno stiahnutie do 31. decembra 2020 bude 100 % výťažku z ceny venovaných spoločnosti Make-A-Wish.

Spoločnosť Disney vyzýva fanúšikov, aby oslavovali tému sviatočných rodinných tradícií a aby na Facebooku alebo Instagrame zdieľali svoje vlastné vianočné tradície. 

Odporúčané
V úvode niektorých klasických disneyoviek pribudlo rozšírené varovanie o stereotypoch a rasizme V úvode niektorých klasických disneyoviek pribudlo rozšírené varovanie o stereotypoch a rasizme 16. októbra 2020, 21:31
Domov
Zdieľať
Diskusia