Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
4. novembra 2020 o 10:38
Čas čítania 1:04
Miriam Rumanková

Burger King vyzýva svojich zákazníkov, aby si objednali burger z McDonald's

NEWS BURGER KING MCDONALD’S
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Zákazníci ostali šokovaní, ale spoločnosť chce takýmto spôsobom pomôcť všetkým podnikom a ich zamestnancom počas pandémie.

Známa spoločnosť s rýchlym občerstvením Burger King šokovala svojich anglických zákazníkov, keď v otvorenom liste vyzvali ľudí, aby si objednali jedlo od ich konkurenta McDonald's. Dôvodom je to, že Anglicko sa chystá vo štvrtok spustiť štátnu karanténu, počas ktorej budú reštaurácie a krčmy nútené zatvoriť svoje prevádzky a obmedzovať sa len na take-away a donášky. Informuje o tom portál Metro
 
Dojímavú správu zdieľal Burger King na svojom oficiálnom Twitteri. V príspevku žiada ľudí, aby si akékoľvek jedlo objednali či od McDonald's, KFC alebo Domino's Pizza, pretože každý z nich potrebuje pomoc. Spomenuli aj to, že si treba uvedomiť koľko pracujúcich ľudí je na tieto reťazce odkázaných. Objednajte si z McDonald's. „Úprimne, nikdy sme si nemysleli, že vás budeme o niečo takéto žiadať,“ píšu v príspevku.

Ide naozaj o veľké gesto z ich strany, keďže všetky vymenované podniky sú ich obrovská konkurencia. „Nikdy sme si nemysleli, že vás o to požiadame, ale ide o reštaurácie, ktoré zamestnávajú tisíce zamestnancov a v súčasnosti potrebujú vašu podporu. Ak teda chcete pomôcť, tak si doprajte chutné jedlá prostredníctvom donášky k vám domov, so sebou alebo autom,“  píšu zástupcovia reťazca. 

Na záver dodali, že vychutnať si ich Whopper je vždy najlepšia voľba, ale ľudia by nemali pohrdnúť ani Big Macom. 

Odporúčané
Travis Scott má svoje menu v McDonald's. Raper prišiel svoj burger ochutnať na červenom Ferrari Travis Scott má svoje menu v McDonald's. Raper prišiel svoj burger ochutnať na červenom Ferrari 10. septembra 2020 o 6:51

Týždeň po tom, čo bolo reštauráciám v Anglicku umožnené znovuotvorenie po prvom lockdowne 4. júla, počet stravníkov v zariadeniach aj tak klesol o 45 %. Keď sa počet infikovaných a úmrtí znížil a obmedzenia sa zmiernili, ľudia sa postupne začali vracať do prevádzok. Teraz sa situácia opäť zhoršuje a tak vláda rozhodla o štátnej karanténe. V niektorých oblastiach museli reštaurácie a bary úplne zatvoriť. 

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Domov
Zdieľať
Diskusia