Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
10. septembra 2020, 6:51
Čas čítania 0:47
Miriam Rumanková

Travis Scott má svoje menu v McDonald's. Raper prišiel svoj burger ochutnať na červenom Ferrari

NEWS MCDONALD’S RAP TRAVIS SCOTT USA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Po Michaelovi Jordanovi je Travis od roku 1992 ďalšou celebritou na menu najznámejšieho fast-food reťazca.

Minulý štvrtok spoločnosť McDonald's oznámila, že snaha priblížiť ich jedlo ľuďom bude tentoraz  cielená cez módu, komunitu a nielen potraviny. Preto sa rozhodli spolupracovať so známym americkým raperom Travisom Scottom. Od 8. septembra do 4. októbra bude „Travis Scott Meal“ k dispozícii na vybraných miestach v USA, o čom informuje portál Complex.

„Od nedostupnej rady tenisiek Nike cez spoluprácu s cereálnym gigantom General Mills, ktorá sa vypredala za 30 sekúnd, až po rekordnú virtuálnu sériu vo Fortnite, je Travis Scott definíciou obrovskej kultúry,“ povedal hlavný marketingový riaditeľ McDonald's US, Morgan Flatley. 

Odporúčané
Travis Scott si kúpil novú luxusnú vilu za 23,5 milióna dolárov. Majestátnu rezidenciu vyplatil v hotovosti Travis Scott si kúpil novú luxusnú vilu za 23,5 milióna dolárov. Majestátnu rezidenciu vyplatil v hotovosti 21. júna 2020, 8:11
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by McDonald's (@mcdonalds) on

Travis Scott vytvoril menu, ktoré obsahuje Quarter Pounder burger (so syrom, slaninou a šalátom), strednými hranolkami  s BBQ omáčkou a Sprite v hodnote 6 dolárov. 

Mesačná kampaň, ktorú sprevádza prepracované logo, prináša možnosť podpory charitatívnych organizácií hlavne cez sociálne siete, kde má Travis vyše 32 miliónovú základňu len na Instagrame.

Travis tiež prišiel so špeciálnou kolekciou oblečenia pre členov McDonald's. Smutní nemusia byť ani fanúšikovia, pretože si pre nich autor Astroworld a McDonald's pripravili merch k tomuto počinu. Samotný Travis sa na spustení kampane v utorok objavil na svojom červenom Ferrari v Downey v Kalifornii, kde ho čakali jeho fanúšikovia. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott) on

Domov
Zdieľať
Diskusia