Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2020, 14:51
Čas čítania 0:32
Adel Ghannam

Slováci predali 15-ročné dievča na sobáš. Vypýtali si za to odmenu 150 €

NEWS
Uložiť Uložené

Obzvlášť zvrátený prípad sa stal v obci neďaleko Piešťan.

Vyšetrovateľ Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii vzniesol obvinenie voči štyrom Slovákom pre zločin obchodovania s ľudmi spáchaný v spolupáchateľstve. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti. 

Príbeh nútenia do nelegálneho sobášu sa začal podľa polície písať v roku 2011 v obci neďaleko Piešťan. Tam uzavreli 51-ročná Tatiana S a 56-ročný Miroslav L. dohodu s 45-ročnou Monikou K. a 46-ročným Romanom K. o tom, že im ponúknu vtedy 15-ročné dievča so slovenským občianstvom na sobáš za odmenu 150 eur. 

„Následne sa muselo proti svojej vôli presťahovať do spoločnej domácnosti, pomáhala s domácimi prácami a starostlivosťou o manžela, no domácnosť opustiť nemohla,“ informujú policajti.

Odporúčané
Skúmal čiernu mágiu, no ani tá ho nezachránila. Smrť slovenského mafiána stála 500 000 slovenských korún Skúmal čiernu mágiu, no ani tá ho nezachránila. Smrť slovenského mafiána stála 500 000 slovenských korún 19. októbra 2020, 9:30

Vyšetrovanie, ktoré začali policajti koncom minulého roka viedlo ku štvrtkovej razii počas ktorej boli zadržaní štyria obvinení. V súčasnej dobe s nimi prebiehajú procesnej úkony. V prípade preukázania viny hrozí všetkým obvineným 7 až 12-ročné väzenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia