Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2020, 22:18
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Bude Hlavný hygienik Mikas chudnúť v Extrémných premenách? Takto odpovedal na výzvu známeho fitness trénera

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ja som otvorený každej výzve. Som odhodlaný pomôcť aj pánovi Mikasovi, povedal tréner Molnár.

Známy kondičný tréner z markizáckej šou Extrémne premeny Maroš Molnár pred dvomi dňami na svojom oficiálnom Instagrame reagoval na nové a prísne vládne opatrenia v súvislosti so šírením koronavírusu, ktoré sa týkajú aj zatvorenia fitnesscentier a posilňovní.

Podľa neho by hygienici fitká nemali len tak ľahkovážne zatvárať, pretože sa na týchto miestach zatiaľ nepreukázalo šírenie koronavírusu. Vo svojom statuse tiež vyzval hlavného hygienika Jána Mikasa, že ak bude mať záujem, rád si ho vezme do Extrémnych premien„Ja som otvorený každej výzve. Som odhodlaný pomôcť aj pánovi Mikasovi,“ napísal v príspevku.

Pre Čas.sk Molnár povedal, ak aj Ján Mikas nemá rád šport, dokáže mu, že je prospešný pre ľudské telo. Netrvalo dlho a na Molnárovu výzvu reagoval aj samotný hlavný hygienik. „Pán hlavný hygienik si váži ponuku pána Maroša Molnára a zvažuje ju,“ povedala jeho hovorkyňa Dáša Račková.

Domov
Zdieľať
Diskusia