Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2020, 16:13
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Anya Taylor Joy je nová, mladšia Furiosa. Dočkáme sa ďalšieho Mad Maxa s rovnakými tvorcami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prequelový film začnú natáčať už budúci rok.

Na potvrdenie (vďaka Deadline) nového Mad Maxa od premiéry Fury Road s Tomom Hardym sme čakali 5 rokov . A aj keď Hardyho ešte v tejto role pravdepodobne uvidíme, priestor najskôr dostane Furiosa, nová postava sveta Mad Maxa. Vo Fury Road ju stvárnila Charlize Theron, no režisér a scenárista George Miller chce rozpovedať príbeh, keď bola mladá.

Odporúčané
Matt Damon má 50 rokov. Ako sa stal z nenápadného chlapca nečakaný oscarový víťaz a ktoré jeho filmy by si mal vidieť? Matt Damon má 50 rokov. Ako sa stal z nenápadného chlapca nečakaný oscarový víťaz a ktoré jeho filmy by si mal vidieť? 8. októbra 2020, 9:16

Potreboval preto mladšiu herečku. Charlize Theron už priznala, že ju to zabolelo, ale chápe, prečo ju museli preobsadiť. Po niekoľkých špekuláciách z uplynulých týždňov sa dnes konečne dozvedáme aj meno jej nástupkyne. Furiosu v novom Mad Maxovi stvárni Anya Taylor-Joy. Poznať ju môžeš z hororu Čarodejnica, komiksovky New Mutants, drámy Anna či thrillerov Split a Glass. 

Domov
Zdieľať
Diskusia