Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2020, 10:44
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Klasická slovenská rodinka na dušičky podľa Naked Bananas: Otec je alkoholik, deti sa nevedia správať a matka je radšej ticho

OSOBNOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Aj keď ľudia ešte netušia, ako budú tráviť Sviatok všetkých svätých, Naked Bananas si už uťahujú z typickej slovenskej rodinky.

Naked Bananas pokračujú v nastolenej intenzite vydávania videí, tentokrát aj tematicky, keďže sa blížia dušičky, resp. Sviatok všetkých svätých. Aj keď Slovensko ešte netuší, čo sa bude na začiatku novembra diať, youtuberom sa trefne podarilo zobraziť niekoľko stereotypov z „bežnej“ slovenskej rodiny. Otec je direktívny alkoholik, ktorý má všetko naoko pod palcom, riadi manželku aj deti. A keď sa mu niečo nepáči, použije fyzickú silu. 

Samozrejme cieľom je zobraziť extrém, Naked Bananas netvrdia, že ide o všeobecnú pravdu. Mapovanie stereotypov patrí k ich náplni práce a zvládajú ju na jednotku, a tak nie je výnimkou ani toto video. Nechýba ani otcove nadávanie na búchanie dverami a snaha kúpiť len to, čo je v zľave, aj keď v skutočnosti rodina vybrala niečo úplne iné.  

Odporúčané
Kvôli sprísneniu opatrení sa pohádali Sulík s Matovičom. Do koaličnej hádky sa postupne zapájajú ďalší politici Kvôli sprísneniu opatrení sa pohádali Sulík s Matovičom. Do koaličnej hádky sa postupne zapájajú ďalší politici 11. októbra 2020, 17:12
Domov
Zdieľať
Diskusia