Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2020, 7:16
Čas čítania 0:44
Richard Balog

Britská značka JW Anderson si cení štrikovaný „sveter“, ktorý má viac dier ako látky na priblížne 1 000 eur

Britská značka JW Anderson si cení štrikovaný „sveter“, ktorý má viac dier ako látky na priblížne 1 000 eur
Zdroj: Highsnobiety
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Móda nemá absolútne žiadne limity, o čom sa budeš môcť opätovne presvedčiť na vlastné oči.

Meno Jonathan Anderson síce medzi širokou verejnosťou nie je také známe, ako napríklad Marc Jacobs alebo Donatella Versace, čo však neznamená, že nevie okolo svojej osoby spôsobiť rozruch. 

Britský dizajnér stojací za značkou JW Anderson svetu totiž v rámci kolekcie jar/leto 2020 predstavil netradičné prevedenie štrikovaného svetra. Farebný kúsok má viac dier ako samotnej látky a popravde, nedokážeme si predstaviť jeho využitie. 

Odporúčané
Najväčším jesenným trendom v obuvi sú Penny loafers, ktoré hlásia veľký návrat do ulíc    Najväčším jesenným trendom v obuvi sú Penny loafers, ktoré hlásia veľký návrat do ulíc 27. septembra 2020, 11:38

JW Anderson
Zdroj: Highsnobiety

Kreatívny riaditeľ španielského módneho domu LOEWE si po spustení predaja za tento bizarný počin nemal problém vypýtať niečo vyše 1 000 €. Kedže sa však nenašlo dostatok záujemcov, ktorí by si daný „skvost" zo 100 % panenskej vlny kúpili a na skladoch jednotlivých predajcov ostali desiatky kusov, nastal čas zliav.  

Na stránkach Farfetch ho dokonca nájdeš za približne 1/3 pôvodnej sumy, čo je len dôkazom toho, že nie všetko so štítkom high-end výrobcu má automaticky úspech.  Rozumieme síce experimentom zo strany tvorcu, avšak v danom prípade išlo o skutočný krok vedľa a dúfame, že obdobné záležitosti už pod hlavičkou konzorcia LVMH nikdy neuvidíme. 

Kto vie, možno sa Jonathan Anderson len snažil inšpirovať modelom z dielní Maison Margiela, ktorý vzbudil pozornosť médií ešte v priebehu roku 2018... 

Britská značka JW Anderson si cení štrikovaný sveter, ktorý ponúka viac dier ako látky na priblížne 1 000 eur
Zdroj: JW Anderson
Domov
Zdieľať
Diskusia