Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2020, 15:15
Čas čítania 0:52
Richard Balog

Kanye West a JAY-Z opätovne na jednom projekte? Yeezy má víziu, ako by to bolo možné uskutočniť

Kanye West a JAY-Z opätovne na jednom projekte? Yeezy má víziu, ako by to bolo možné uskutočniť
Zdroj: AP Photo / Michael Wyke, File
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Kontroverzný umelec sa po vyše 100 tweetoch na adresu vydavateľstva Def Jam tentokrát zameral na značku Puma, ktorej by rád pomohol.

Každý, kto aspoň príležitostne sleduje dianie okolo osoby Kanyeho Westa, tak vie, že nie je len geniálnym umelcom a dizajnérom, ale tiež zaujímavou postavičkou s kontroverznými názormi. Na sociálnej sieti Twitter pravidelne prezentuje svoje myšlienky, v rámci ktorých častokrát uráža ostatných kolegov z brandže, znevažuje hodnotu odovzdávaní rôznych cien či obviňuje hudobné vydavateľstvá z netransparentnosti a podobne. 

Odporúčané
Heron Preston, Helmut Lang či Raf Simons. Dizajnéri, ktorí určujú módne trendy a ich kúsky kúpiš už aj na Slovensku Heron Preston, Helmut Lang či Raf Simons. Dizajnéri, ktorí určujú módne trendy a ich kúsky kúpiš už aj na Slovensku 20. septembra 2020, 15:10

Najnovšie sa pritom 43-ročný interpret púšťa do značky Puma. Vo svojom tweete, ktorého kompletné znenie nájdeš nižšie, sa označil za hlavu konkurenčného brandu s 3 prúžkami v logu a tvrdí, že adidas opätovne spojí s Pumou a rovnako tak seba s JAY-Z. Brooklynský raper totiž patrí pod Pumu  a týmto krokom by mohli nadviazať na úspešnú spoluprácu, ktorá naposledy v roku 2011 vyústila do albumu „Watch the Throne“. 

Domov
Zdieľať
Diskusia