Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2020, 19:11
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Matovič sa fotí v legendárnych teniskách v horách, internet sa zabáva. Na memečkách ho spájajú s Kollárom, Ficom aj Pellegrinim

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Facebook Igora Matoviča sa opäť zvrhol na neformálnu spŕšku fotiek, po ktorých prichádza aj reakcia od meme stránok a ľudu.

Igor Matovič sa po dlhšom čase na sociálnej sieti pripomenul fotografiami, tentokrát bol na turistike. Zhodou okolností má obuté rovnaké topánky, za ktoré sa mu verejnosť smiala, keď si ich obul na oficiálne stretnutie s bieloruským veľvyslancom na Slovensku. Keďže premiér z času na čas rád podpichuje Slovákov, rozhodol za využiť jedinečnú príležitosť. 

„Tenisôčky moje, čo strašný škadál spôsobili, dnes sa do hôr za odmenu pobrali,) ... nech nezostanú zahanbené v kúte,)),“ napísal Igor Matovič. 

Zverejnil aj video a ďalšiu fotografiu zo svojho sobotného výletu, verejnosť však zaskočila až fotografia z vyhliadky, kde Igor Matovič zapózoval opretý o zábradlie. „Slovensko moje, otčina moja, krásna si ako raj, ako raj,“ napísal k fotografii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia