Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 6:52
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Zúfalú ženu odmietli zamestnávatelia 3 000-krát v priebehu troch rokov. Keď povie, že je nepočujúca, nikto sa jej už neozve

NEWS PRÁCA
Uložiť Uložené

Neúspešné hľadanie práce jej spôsobilo úzkosti aj depresie.

Hľadanie práce počas pandémie koronavírusu nie je najľahšou úlohou. Inak tomu však v prípade 33-ročnej Britky Kellie Willson nebolo ani v minulosti, keď si začala prácu hľadať už v polovici roku 2017, informuje The Mirror.

Odvtedy sa prihlásila na tisícky pozícií, ale aj keď zamestnávatelia často v úvodnej fáze prejavia záujem, keď sa dozvedia o jej zdravotnom probléme, už sa nikdy neozvú.

Kellie Willson nepočuje, a tak ju jej zdravotné ťažkosti v mnohých ohľadoch obmedzujú. Od roku 2017 sa prihlásila na inzeráty ponúkajúce prácu viac ako neuveriteľných 3 000-krát, avšak ani v jednom prípade nebola úspešná. Množstvo zamestnávateľov pritom prejavilo záujem a odpísalo jej, či by sa mohli dohodnúť na telefonickom pracovnom pohovore.

Domov
Zdieľať
Diskusia