Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2020, 7:48
Čas čítania 1:16
Tímea Krauszová

Kráska z parku dala mužovi zlé číslo. V snahe nájsť ju ručne napísal viac ako 100 listov, ktoré nechal v každom dome na jej ulici

NEWS
Uložiť Uložené

Tomu sa hovorí odhodlanosť.

Serban Raia, britský študent psychológie a kognitívnej neurológie, vytrvalo hľadá ženu, ktorá mu učarovala v parku. Podľa jeho slov si hneď sadli a prijala jeho pozvanie na rande. Až cestou domov zistil, že telefónne číslo, ktoré mu dala, nefunguje. V snahe vypátrať ju jej napísal stovku odkazov – a nechal ich v každom jednom dome na ulici, ktorú spomínala, píše univerzitný časopis The Nottingham Tab.

Nešťastný „Rómeo“

Stretli sa v parku v anglickom Nottinghame. On mal na sebe žlté tričko a oranžové kraťasy, ona „bola taká elegantná, autentická a sexy.“ Hneď si padli do oka, výborne si pokecali a napokon sa Serban odhodlal opýtať sa, či by s ním Amy niekedy zašla na rande. Súhlasila.

Dala mu svoje telefónne číslo a rozlúčili sa. Až cestou domov zistil, že číslo nefunguje. Nešťastný zaľúbenec si však našiel svojský spôsob pátrania: ručne napísal približne stovku romantických odkazov, ktoré rozniesol po každom jednom dome na ulici, na ktorej by Amy mala bývať. Spomenula ju, keď sa spolu rozprávali v parku. 

Z toľkého písania má na rukách pľuzgiere, no napriek tomu ostáva optimistický. Viacerí ľudia z ulice ho už povzbudili svojimi správami – v liste totiž napísal aj svoje telefónne číslo. „Veľmi rád som sa s tebou rozprával! Som rozrušený, pretože som si hneď neoveril, či je tvoje číslo správne. Bol tam preklep, a preto som ťa nemohol kontaktovať. Mrzí ma, ak si mala pocit, že ťa ignorujem,“ napísal. V liste ju ďalej prosí, nech sa mu ozve a zdôrazňuje, že jeho záujem o rande stále platí.

Ako sa skončí táto lovestory? Serban verí, že šlo o úprimnú chybu a Amy mu nenadiktovala nesprávne číslo náročky. Nestráca nádej, že sa mu ešte ozve. „Možno veci nevyšli podľa mojich predstáv, ale aspoň viem, aký som chlap. Navyše, je to sakramentsky dobrý príbeh,“ povedal v rozhovore pre Tab.

Odporúčané
Vyskúšali sme si rýchle rande: Za jeden večer sme spoznali desať ľudí, aké máme  z toho pocity? Vyskúšali sme si rýchle rande: Za jeden večer sme spoznali desať ľudí, aké máme z toho pocity? 19. júla 2020, 14:54
Domov
Zdieľať
Diskusia