Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2020, 13:38
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Dominika Mirgová rapuje o stratenom bratovi: Je to jedna z mojich naúprimnejších skladieb, zdôverila sa

HUDBA DOMINIKA MIRGOVÁ
Uložiť Uložené

Speváčka zarapovala aj na tretej ukážke z chystného albumu.

Dominika Mirgová sa pripomína počas leta ďalšou ukážkou z pripravovaného albumu, podľa jej vlastných slov ide o jednu z jej najúprimnejších skladieb, aké kedy napísala. Tretí singel v poradí nesie názov Bráško a z textu vyplýva, že Dominika mala v minulosti blízkeho človeka, o ktorého však časom prišla. Dá sa predpokladať, že sa s ňou dokáže množstvo poslucháčov stotožniť, nejde však len o klasickú popovú záležitosť, ktorú pripomína text aj téma. 

Dominika opäť zapojila do svojej tvorby rapové prvky, proti ktorým by síce protestovali mnohí fanúšikovia tohto žánru, napriek tomu sa však zdá, že aj do rádiového popu presakuje tento žáner čoraz viac. Slovenská Beyoncé sa pochválila aj sprievodným videoklipom, ide skôr o jednoduchšiu reprezent záležitosť, v ktorej sa striedajú lokality. O tvorbu vizuálu sa postarala Oli Kollarova, hudobnú produkciu doplnil ADiss.

Domov
Zdieľať
Diskusia