Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2020, 9:18
Čas čítania 2:06
Tímea Krauszová

Twilight sága sa nekončí: Midnight Sun láme rekordy v predajoch a autorka chystá dve ďalšie knihy

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Napriek tomu, že Stephenie Meyerová prisahala, že ďalšiu knihu o trblietavom upírovi nenapíše, počas karantény jednu vydala.

Stephenie Meyerová to po 12 rokoch dokázala znova: so svojim staronovým upírskym románom kraľuje rebríčkom predaja nielen kníh, ale aj e-kníh v Spojenom kráľovstve aj v USA. Vzhľadom na tento úspech oznámila, že pripravuje dve zbrusu nové knihy, informuje britský denník The Guardian. Zatiaľ nie je jasné, či bude aj v nich ústrednou postavou upír Edward a jeho manželka Bella.

Odporúčané
9 filmov a seriálov, ktoré sú lepšie ako ich literárna predloha 9 filmov a seriálov, ktoré sú lepšie ako ich literárna predloha 16. júna 2020, 9:21

Knihu začala písať veľmi dávno, po úniku na web s tým sekla

Každý zarytý fanúšik Twilightu eviduje príbeh písaný z perspektívy Edwarda už dlhé roky. Midnight Sun sleduje príbeh prvej časti ságy, Súmraku (Twilight), no rozprávačom je upír Edward a nie mladá Bella. Príbeh ako taký je z veľkej časti rovnaký, no zistíš tam aj to, kam sa Edward vytratil počas prvého roka na škole s Bellou a čo prežíval, keď jej nevedel prečítať myšlienky.

Domov
Zdieľať
Diskusia